נהניתם מהאתר? האתר הועיל לכם ותרצו לתרום?
הנך כאן: דף הבית / המלצה - לא להעביר / חלב תנובה -תקראו זה נשמע חשוב

חלב תנובה -תקראו זה נשמע חשוב (המלצה - לא להעביר)

ההסבר:

בואו נניח לרגע שזה נכון. תנובה אוספת במשאיות את החלב מרשתות השיווק. עובדים במחלבה ממיינים את הקרטונים לסוגים השונים של החלב. אחר כך עובדים אחרים ממיינים את הקרטונים מכל סוג לכל אחד ממהמספרים, מאחד עד חמש. ואז עובדים אחרים פותחים את הקרטונים ושופכים את החלב למיכלים. את הקרטונים המשומשים משליכים לפחים שעוד עובדים צריכים להוביל לאשפה. ואז מפסטרים שוב ומקפידים לארוז את החלב בקרטונים עם מספר שהוא באחד יותר גדול מאיך שהוא הגיע למחלבה. תגידו לי, זה נשמע לכם הגיוני????? הרי תנובה זה עסק שמטרתו להרוויח כסף. הערך הכספי של הנוזל ושמו "חלב" יחסית למוצר הכולל הוא כל כך נמוך שלאף אחד לא שווה להתעסק איתו. מקסימום עושים מזה גבינות קשות. יו, איזה טימטום! מסכן הדובר של חברת תנובה שיצטרך לענות על השאלה האם המכתב הזה נכון, מבלי להעליב אף אחד.

המקור:

שמתם לב לאחרונה שאתם קונים חלב התאריכים של התוקף הפכו להיות הרבה יותר ארוכים מהרגיל, כלומר התוקף הוארך בהרבה .. זה בגלל שתנובה המציאה שיטה חדשה. למחזר חלב!

בכל רשת שיווק גדולה עושים אחת לכמה זמן בדיקה על המדפים, וחלב שפג תוקף נשלח חזרה לתנובה (זה הנוהל הרגיל בכל מקום להחזיר מוצר פג תוקף לייצרן).

מה שאנחנו כצרכנים לא יודעים זה שתנובה לוקחת את החלב פג התוקף הזה ומעבירה אותו תהליך פיסטור ואורזת אותו מחדש מחזירה לרשתות שיווק!!!

כן כן, מה שאתם שותים זה חלב עם הרבה חומרים מפסטרים בפנים שלמעשה הופכים את החלב למים בלי כל ערך תזונתי.

איך אפשר לדעת שהחלב שקניתם לא עבר פיסטור?

תנובה מדפיסה על הקרטונים למטה בחלק התחתון מספרים.
הסיפרה 1: אומרת שהחלב הוא חלב רגיל שלא עבר פיסטור או עבר רק פעם אחת שזה סביר.
הסיפרה 2: אומרת שהחלב כבר פוסטר פעמים.
וכן הלאה... עד לסיפרה 5 בערך... שכמובן שאם החלב פוסטר 5 פעמים רוב הסיכויים שאתם שותים סתם מים לבנים ולא חלב בריא וטוב.

אז מעכשיו תשימו לב לכך ולפני שאתם קונים חלב תנובה בקרטון תהפכו את הקרטון ותיראו איזה מספר מוטבע עליו.

לנו בתור צרכנים המספרים לא אומרים כלום ובכלל אנו בקושי מסתכלים עליהם,

אבל במפעל תנובה ככה הם מסמנים את כמויות הפיסטור.

זו הביקורת שלהם, שלמעשה לא הייתה צריכה להתקיים מראש!!!!

כי אסור לפסטר חלב יותר מפעם אחת גג!!!!!

מידע זה הודלף וכרגע עדין לא ידוע לכלל הציבור.

תעבירו לכולם שכולם ידעו ושלא יעבדו עליכם!!!

13 תגובות

  1. אולי הכוונה שהחלב נשמר במלאי עוד לפני שהוכנס למיכלי הקרטון? נשמר במלאי ואם רואים שאין מספיק ביקוש ביחס לחלב שממשיך להגיע מהמחלבות אז מעבירים עוד סיבוב של פיסטור וכך הלאה עד שיש אישור להעביר למיכלים. ברגע שזה מוכנס למיכל אז מדפיסים כמה פיסטורים החלב עבר.
    נראה לי יותר הגיוני.

  2. "הסיפרה 1: אומרת שהחלב הוא חלב רגיל שלא עבר פיסטור או עבר רק פעם אחת שזה סביר."

    כבר המשפט הזה מעיד על חוסר אמינותו של הכותב, הרי לא יתכן שנמכר חלב שלא עבר פיסטור בכלל…. ואם זה נכון, אז זה הדבר שצריך להדאיג את הציבור ולא "מחזור" החלב.

  3. המוכיח בשער

    רואים שזה קשקוש!
    פסטור אינו חומר אלא פעולה (חימום החלב אך לא הרתחתו על מנת להרוג חיידקים).
    איך פסטור (גם אם מבוצע כמה פעמים) הופך חלב ל"מים לבנים" ? איך ?

  4. מדקתי עכשיו 2 קרטוני תנובה של 1% – ואין בכלל מספר בתחתית…

  5. הספרות למטה מסמנות משהו שקשור למחזור הקרטון!!!!
    ולא למחזור החלב!!

  6. בדקתי בכמה קרטונים ובאמת יש ספרות חרוטות בקטן בתחתית של הקרטון.

    אולי הניסוחים של הכותב לא היו מדויקים, אבל אולי יש בזה משהו נכון. אני לא מאמינה ששמועה כזו נוצרה בלי כל בסיס.

  7. יש כבר שכלול לגבי מיקום הדפסת הספרה.
    צריך לפתוח את הדבקת הקרטון למעלה,
    כפי שנעשה לפני שהוסיפו פקקי פלסטיק לקרטונים.
    באחד הצדדים אכן מופיעה ספרה.

  8. פסטור הינו פעולה. לא חומר שמוסיפים לחלב.
    בשום צורה אי אפשר להפוך חלב שהתקלקל לחלב טעים.
    מי שכתב את זה לא מבין כלום בביולוגיה.

    המכתב הזה הוא קישקוש ברמה של ילדי גן.

  9. למיטב ידיעתי בד"כ כשמחזירים מסופר או מכולת חלב שפג תוקפו. חותכים את השקיות/קרטונים, מרוקנים אותם לביוב ודוחסים אותם כדי לחסוך מקום בהובלה

  10. תגובה למוכיח

    נראה כאילו המוכיח לעולם לא פקד רשתות לייצור מזון, אתחיל ואומר כי בדברי לא קיימת עדות לכך שתנובה ממחזרת חלב, אולם תגובת המוכיח מתריסה לחינם ואיננה עיניינית ורציונאלית ומדוע:
    1. איסוף החלב מרשתות השיווק יכול להעשות בשעת הפצת מוצרי החברה לרשתות (ללא תשלום נוסף בכח אדם או בזמן)
    2. מיון, סיווג, הוצאת חלב מקרטון הינן פעולות ממוחשבות וממוכנות במאה ה 21
    3. אתר פסולת קיים בכל מפעל כזה, אז צריך לפנות יותר, אז מה?
    4. על פעולת פיסטור החלב קטנה היריעה מלפרט, שורה תחתונה, חלב מפוסטר מחדש משחזר (גרוסו-מודו) את חיי המדף של חלב מפוסטר היוצא מעטין הפרה, כך שהמשפט "עם מספר שהוא באחד יותר גדול מאיך שהוא הגיע למחלבה", לא מוסיף אמינות לשרשרת הטיעונים בכתוב, וחבל!
    5. המשפט האחרון "מקסימום עושים מזה גבינות קשות" מייתר את כל תיעונך כייון שגם כאן יש איסוף, מיון, סיווג והוצאת חלב מקרטונים!
    6. "תגידו לי, זה נשמע לכם הגיוני????? " – כל הטיעונים עד למשפט זה אינם הגיוניים, ולכן גם לא יכולים לשמש הוכחה לשום צד!, אף שייתכן כי הטענה 'שאין מחזור חלב בתנובה" עשוייה להיות אכן נכונה!

  11. החלב של תנובה מכיל יותר מים מאשר חלב, חלב של ארה למשל מקציף נפלא וסמיך, חלב של תנובה בשקיות כמעט ואיו מקציף ודליל מאוד. אני איני קונה יותר חלב של תנובה.

  12. אני מאמינה להכחשות ולהסברים שכאן. אבל עושים עם מישהו בעבודה שאומר "דוד שלי עובד בתנובה 20 שנה והוא אומר לי שכך תנובה עושה". מוזר מאד…

מדיניות פרסום תגובות באתר

  • מטרות התגובות באתר: להוסיף מידע להסבר, להסכים או לחלוק על המידע שבהסבר או בהמלצה.
  • אם ברצונכם להתלונן על האובייקטיביות של האתר, קראו קודם את הדף אתר זה אינו אובייקטיבי
  • התגובות מתפרסמות רק לאחר אישור
  • אין הבטחה שהתגובות יאושרו
  • ישנה אפשרות שתגובות יעברו עריכה לפני הפרסום
  • התגובות צריכות להיות קשורות למכתב או להסבר
  • לא יתפרסמו תגובות שאינן מכבדות את כותבי התגובות ואת הקוראים.

מה יש לך לתרום?

כתובת הדואל שלך לא תוצג. שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top