נהניתם מהאתר? האתר הועיל לכם ותרצו לתרום?
הנך כאן: דף הבית / 2012 / יולי

ארכיון חודשי: יולי 2012

סקופ: מי הוא משה סילמן האמיתי (המלצה - לכאן ולכאן)

כאשר פניתי לאשה שפרסמת את דברי חברתה, היא כתבה לי : "הסיפור אמיתי פנה למשפחה לפרטים הוצאתי את עצמי מחוץ לסיפור". אני לא בלש ואין לי מוטיבציה להכניס את עצמי לסיפור הקשה הזה ולנסות לברר אותו. נקודה אחת במכתב חשוב לי להפריך. אני די מעורב במאבק החברתי ולא שמעתי או… המשך לקרוא »

'מוזיאון ישראל מפריד בין נשים לגברים (המלצה - לא להעביר)

ישנם אנשים שכל פעם שהם שומעים או קוראים "חרדים" הם קופצים, ולעזאזל העובדות. עורכי עיתון הארץ ניצלו זאת ומרחו את הכותרת לידיעה לרוחב העמוד הראשון ביום 23.7.2012. להלן הידיעה - מוזיאון ישראל מקצה לראשונה שעות ביקור לנשים ולגברים. אתם מוזמנים לקרוא את הידיעה ולבדוק בעצמכם האם יש התאמה בין כותרת… המשך לקרוא »

ג'ג'או בימרו (המלצה - אפשר להעביר)

עו"ד אביתר קנולר התנדב לסייע לג'ג'או בימרו. שוחחתי איתו. הוא אמר לי ששלח מכתב נוסף למח"ש. עבר שבוע ועדיין לא התקבלה תשובה. המכתב חושף שתי תופעות קשות בחברה הישראלית - גזענות ואלימות המשטרה. חשוב להעביר את המכתב. עדכון: בכתבה נסגר התיק נגד השוטרים ש"תקפו" צעיר אתיופי שפורסמה ב 09.10.12 נכתב:… המשך לקרוא »

שימו לב להונאת דואר חדשה (המלצה - לא להעביר)

זה הוא אכן נסיון הונאה אבל ההזהרה כבר לא רלוונטית כי הדף נמחק. המסקנה החשובה ביותר מהאימייל הזה היא שאתם חייבים להשתמש בדפדפנים מתקדמים כמו פיירפוקס או כרום. רוצים הוכחה? הקליקו על הקישור שממנו מזהיר האימייל: http://tafakor.org/libraries/joomla/filesystem/streams/ye/bezeqint.htm אם אתם גולשים בגרסה האחרונה של פיירפוקס או כרום, תקבלו הזהרה שהדף הוא… המשך לקרוא »

Scroll To Top